Hoe verwerken wij jouw gegevens?

Je gegevens moeten natuurlijk wel veilig zijn en enkel gebruikt worden voor de registratie. Daarom verwerken wij in de basis enkel jouw naam en emailadres als vereiste gegevens. Verder bieden we je de mogelijkheid om jouw telefoonnummer achter te laten. Deze gegevens worden opgeslagen totdat deze verwijderd worden door het horecabedrijf waar je te gast bent.

AVG/GDPR

Web-Registration verwerkt de gegevens van gebruikers volgens de richtlijnen van de AVG/GDPR, wat inhoudt dat de informatie veilig wordt verwerkt en opgeslagen. Een bedrijf dient dit te vermelden in de privacyverklaring en/of verwerkersovereenkomst. Als eindgebruiker kunt je de documentatie van de locatie die je bezoekt het beste raadplegen.

Wil je meer weten over de gegevensverwerking en privacyverklaring? Raadpleeg de website van Web-Lease.

Verwijdering van gegevens

De registratiegegevens van gasten worden opgeslagen om, indien nodig, overhandigd te kunnen worden aan de GGD en dergelijke instanties die hierom kunnen vragen. De vereiste voor de horeca is dat de data twee weken bewaard blijft. In verband met de AVG-wetgeving is het goed om de data na deze periode van twee weken te verwijderen. Web-Registration verwijdert de gegevens dan ook na 14 dagen.

Verder is het goed om te vermelden dat dit registratiesysteem niet ingezet mag worden voor commerciele doeleinden zoals registraties voor nieuwsbrieven etc. Gegevens worden op aanvraag geƫxporteerd om ervoor te zorgen dat horecabedrijven zelf niet in de verleiding kunnen komen om de informatie voor niet-bedoelde doeleinden in te zetten.